Utnyttjandet av djur TV4

(Edit: Efter ett mycket argt mail till TV4 så fick jag som svar att de ska ta ner videoklippet pga negativa reaktioner. Mycket konstig syn de har på behandlingen av djur dock, de sa att djuret verkade lugnt så därför var det i princip helt ok att göra såhär? Helt sjukt att en kan tänka så ens. Som att det rättfärdigar att utnyttja en kossa i underhållningssyfte. Jag blir galen på sådant.)
 
Jag blir så förbannad på vissa människor som tar sig rätten att utnyttja djur för egen vinnings skull! I detta klipp på TV4 så visar de upp "modellkossan Saga" som blir stylad med HÅRSPRAY och dylikt. Stackars kossan halkar på golvet och ramlar, och när hon sedan ställer sig upp igen så fortsätter personen att spraya kossan med nåt jävla skit. Ilskan som bubblar upp inom mig får mig att vilja skrika och slå på dessa inkompetenta och respektlösa människor. VARFÖR SKA NI STYLA EN KOSSA?! VARFÖR låta djuret gå igenom något sådant som är av absolut NOLL vinning för kossan själv, utan bara för att ni ska ha någonting att göra? Jag blir tokig! Vad ger er rätten att behandla ett djur såhär? En kossa är inte van vid och ska inte behöva stå i en studio med hala golv och bli uppvisad som någon jävla trofé, behandla djuren med respekt! Det är inte så svårt! Jag mår helt ärligt illa och är till och med så politiskt inkorrekt att jag känner avsky för dessa människor som personen som stylar kossan. Och att TV4 acceptera och visar upp sådant här! Förstår de inte att detta bara brer på djurplågeri och att folk jämt och ständigt ska människofiera djuren?! Djur är djur och vi ska fan låta de vara. På vilket sätt gynnas kossan av det här? Detta är ju ENDAST för människors underhållning, det är så vidrigt. Mänskligheten äcklar mig när det ska hålla på och fixas och trixas med djuren som inte har någon egen röst att säga ifrån. Är det så vi gör? Är detta rätt? Att behandla de som inte kan tala för sig själva som skit? Att utnyttja de? Det finns inga ursäkter för hur djuren behandlas. Styla era jävla människor istället! Styla de som ber om det! Dra inte in en oskyldig kossa i era dumma jävla idéer. Gör något vettigt istället, typ som att kämpa för djurens rättigheter istället för att hylla djurplågeri. Skäms på er TV4, att ni stödjer något sådant här gör mig och många andra helt förskräckta. Detta är av ingen nytta för kossan, det spelar ingen roll hur mycket "modellmamman" säger att kossan är lugn, det är bullshit. LÅT DJUREN VARA DJUR FÖR I HELVETE.
 
Här kan ni se länken till det jag pratar om. Skriv till TV4 om någon orkar. Jag blir så less på sånt här, ska skicka ett argt mail till de nu för detta är inte ok.
 
 
/Anicia


daniella

Bra skrivet!!!
Var gärna med i dagens blogg, det ända du behöver göra är att skriva "jag är med" kram

Svar: Tack, det behövde sägas!
twistedsister.blogg.se



URL: http://nouw.com/honeyd


Linda

bra skrivet

Svar: Tack!
twistedsister.blogg.se



URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros


F

FYFAN! Letade upp klippet på youtube för hitta ej på hemsidan men usch sånt här gör mig också så sjukt upprörd! Gör mig glad att någon annan också bryr sig och fattar att det fan inte är okej?! Hon hade kissat, drf hon ramla - antagligen för att hon var fkn nervös?! Såna här människor äcklar mig. Djur är inte till för att göra vad fan man vill med dem? "Men oj gick det bra?" asså nej släpp henne istället för att låtsas som att du bryr dig?! Tack och vad bra att någon reagerar

Svar: Tack för att du finns!!! Blir helt illamående och riktigt jävla less på hur människor utnyttjar djuren, och sen har mage att säga "men ahhh asså de sa att hon va lugn och mådde bra" VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKITSNACK har inga ord för dessa människor, INGEN respekt för djuren. Det säger väldigt mycket om vad för slags människor de är. Usch säger jag bara blir så ledsen stackars underbara kossa
twistedsister.blogg.se



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo