valborg...

Hejsan. jag hoppas ni alla har haft en bra valborg än så länge. själv så har jag sovit igenom halva men det är jag värk känner jag då jag jobba igår, för och sedan bli väckt i morshe vid 8:30 för att jag blev tvingad till och förlja med på forsränningen. 
 
Så vid 9:30 ungefär så åkte vi in till stan för och kolla på forsränningen. Vi var hemma hos en av mammas pojkvänns bekanta som bodde precis längs ån så vi stod på deras balkong och kollade lite men det var så himla kalt och jag var så trött så vid  halv 12 så åkte jag hem för och sova igen. sov mellan tolv och halv sex.
Jag blev väckt av att min bror kom in och gnälde att han var hungrig så sen dess har jag varit vaken.
 
Om typ en timme ska jag till jobbet, så snart måste jag fixa till mig lite så att jag ser hyfsat normal ut. Just nu ser jg ut lte som ett nyvaket troll(fortfarande).
 
Så jag ska inte festa, dock är inte jag en person som festar väldigt ofta men idag blev det ändå två glas champagne, så jag har nog aldrig riktigt "firat" valborg men men. Medans alla är ute och slösar pengar på sprit så tjänar jag pengar (hehe).
Ockejj nog med det nu sk jag fixa till mig och dricka en celcius så att jag inte somnar om, jag är fortfarande sjukt trött.
 
Det här är den äda bilden som inte bråkar med mig just nu, men jag har några bilder till som jag lägger upp imorgon istället.
 
/Adina