Produkter jag använder dagligen

Jag tänkte visa upp lite produkter som jag använder dagligen och då är inte smink och det inräknat utan det blir nog i ett annat inlägg annars skulle detta bli jätte långt.
 
Då om vii börjar längst bak till vänster och jobbar oss till höger och sist dem sakerna i den främre raden.
 
1.  2 Batiste torr shampoo och jag tycker dem är helt geniala när man inte riktigt orkar tvätta håret mendet har blivit lite flottigt. De är bara och spraya lite i botten lite överalt och valla det syns ingenting att håret är flottigt eller skitit.
Jag har xxl volume och wild och jag tycker det inte är någon större skillnad på dem.
 
2.  Proffs Hairspray. Jag älskar proffs hårspray jag tycker den är jätte bra och är lätt och jobba med sen nu jag äger den som är super strong men dem har en till som heter super extra strong men den tycker jag är lite svår och jobba med då håret blir riktigt stelt.
 
3.  Uniq one. Het är som ett hårbalsam men också som en hår inpakning som man sprayar i håret och det är jätte bra det har uv skydd och den reparerar och stärker håret och jag brukar inte använda den hela hela tiden utan mer när jag precis tvättat håret. När håret har torkat brukar jag spraya lite överallt och bara låta det va, så jag tvättar inte ut det .
 
4.  Got2b deras guardian angel. Det är ett värma skydd som en kompis visade mig och jag tyckete det var bra så jagg började använda det då. Man ska spraya i håret innan man ska använda någon styling produkt som en plattång eller locktång och även hårtork och jag som plattar mit hår jätte ofta så använder jag den flitigt för och inte skada mitt hår aldeles för mycket.
 
5.  Cooling foot spray. Den är från the body shop och det var min mor som köpte den till mig när jag var nere i cypern då jag fick jätte problem med mina fötter. Och den här sprayen ska kyla ned och det gör den verkligen och den luktar pepparmint. Jag nu förtin brukar använda den inan jag åker till jobbet och då spruyar jag på fötterna och sedan typ sätter jag på mig mina skor och fortsätter med dagen. Den är jätte smidig och jag kommer absolut köpa en ny  när denna tar slut.
 
6.  Kiss parfym jag vet inte riktigt om det räknas som en produkt men aja. Det är en psrfym från victorias secret och den heter kiss och luktar gudomlit och jag använder den varje dag. Den är köpt på VS i london och jag vet inte hur mcket den kostade men när man köpte den fick man med en sprut deo och något mer. Det var också ett tag sen den införskaffades så den kanske inte finns kvar men kan vara värt och kolla efter den.
 
7.  Absolut torr. det är som en deo du duttar i armhålerna och som ska hjälpa så att man svettas mindre. jag har haft problem med att jag svettas väldigt mycket under armarna och jag har provat nästan allt och så bara provade jag Absolut Torr och har verkligen fungerat och jag är så otroligt nöjd. Jag har andvänt det i typ 3 år och jag kommer använda det fram tills dagen jag dör.
 
8.  Aloe Nourishing Serum. är en ansiktkräm men alovera och jag har köpt den via en person som säljer alovera produkter och detta är nu min 3 flaska och jag älskar den och den luktar vit tea och den återfuktar och gör huden jätte len och fin. Jag använder den varje kväll efter jag tagit bort sminket då mitt anskite blir så tort, så då smörjer jag in ansiktet med den och jag mitt ansikte blir lika lent som en bebis rumpa.
 
 
Detta inlägg skulle ju komma upp tidigare idag men jag har varit upptagen fram tills nu och verkligen inte haft tid men jag tänkte att jag redan nu ska börja jobba på en med allt smink jag använder. Men jag vet inte när isåfall den kommer upp. Tänker inte lova något för då kommer det troligen bli något som störr. Det kommer komma men vet inte när, ska försöka till helgen.
 
/Adina





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo