God morgon...

God morgon allihopa eller god eftermiddag kanske det är just nu. Sak samma jag vaknade för typ 1,5 timme sedan så för mig är det fortfarande morgon. 
Jag jobbade igår, det ös regnade också (oh så roligt) jag hatar och bli blöt så det var helt underbart.

Men idag är jag uppe hyfsat tidigt för att jag ska på dejt ned Hanna och vi ska dricka lite kaffe, sen ska jag tvinga med henne till Åhléns för jag måste köpa nytt ögonfrans lim och ögonfransar för mitt lim är slut och mina fransar börjar dö lite grann men det blir så med fransar bär man inte köper lyx grejer men vem fan har råd med det.


Btw jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller om bara min hals tycker det är lite jobbigt just nu för jag har ont i halsen och sitter och hostar jätte mycket. Det känns typ som om jag är super torr i halsen men vad jag än gör så blir det inte bättre.
Igår så åt jag så mycket halsbedövande så jag tappade känseln i hela halsen även luftstrupen och nästan hela munnen. Det var verkligen en jätte konstig känsla, och jag får lite panik för då känner man inte när man andas vilken man gör om man tänker på det så för mig jag går typ panik för jag känner inte att jag andas så det känd lixom som att jag inte kan. Nej usch jätte obehagligt. Med detta är något jag gör varenda gång jag får ont i halsen och lär jag mig något av det nej.

Anicia ska på jobb intervju idag och är super duper nervös men jag och ni borde hålla tummarna för henne att det går bra :)

/Adina 






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo